De yogalessen

Er worden geen fysieke lessen meer gegeven in mijn eigen studio in Zuid Beijerland. Wel geef ik een keer per week, op vrijdag van 9.30-10.45 een 60+ les in yogastudio de Waterlelie, Molendijk 2, 3284LJ Zuid Beijerland.

De eigenares van de Waterlelie, Pauline van de Ende geeft 2 lessen op maandag en 1 les op vrijdag. Kijk voor meer info op haar website www.yogastudiodewaterlelie.nl Bij haar afwezigheid val ik voor haar in.

Ook stel ik je in de gelegenheid om thuis, op je eigen plekje, op je eigen tijd één van mijn videolessen te doen. Gewoon met je iPad, je laptop, je pc of met je smartphone. Er staan filmpjes op YouTube die je via de website kunt openen met een wachtwoord. Er zijn 5 stoelyogalessen, 10 zachte lessen en 10 dynamische lessen beschikbaar die in het begin van 2022 zijn opgenomen. Er worden geen nieuwe lessen meer geplaatst.

Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je je aanmelden. Tegen betaling van 50 euro ontvang je dan een wachtwoord waarmee je gedurende 10 weken alle lessen kunt bekijken.