Inschrijven

Gelijk rust, stroming, golfslag en schuim eigenschappen van water zijn, zijn bewustzijn, vreugde en alledaagsheid aspecten van het ware zelf.

Sri Aurobindo

 

Kunnen we deze zomer nog op vakantie? 'Reëel dat het niet doorgaat'

In verband met de gedeeltelijke lockdown zijn er tot aan de kerstvakantie geen avondlessen meer. De ochtendlessen gaan nog wel door. Tevens kun je je aanmelden voor videolessen. Je betaalt per les  €10 en voor de videoles  €5 .

Om de veiligheid van iedereen te garanderen verwacht ik van de deelnemers dat zij gevaccineerd zijn. Dit geldt niet voor diegenen die de ziekte al hebben doorgemaakt of die zich niet kunnen laten vaccineren door een kwetsbare ziekte of een medisch advies. Voor de laatste groep bestaat er echter wel een risico op besmetting omdat de deltavariant van het virus ook besmettelijk kan zijn onder gevaccineerden.

Omdat de ruimte goed wordt geventileerd en de onderlinge afstand gehandhaafd blijft, is de kans op besmetting zo klein mogelijk, maar helemaal uit te sluiten is het nooit. Houd daarom afstand bij het binnenkomen en weggaan. Ook in de les is afstand houden mogelijk en verwacht ik van iedereen eigen verantwoordelijkheid.

Verder geldt nog steeds:

  • Niet naar de les komen bij gezondheidsklachten (hoesten, niesen, koorts).
  • Draag laagjes zodat je tijdens de les wat uit en weer aan kunt trekken. Om goed te ventileren staan de ramen open
  • In het tuinhuis staat ontsmettingsgel.

De lessen zijn op de volgende dagen en tijden:

Maandag van 9.00 – 10.15

Dinsdag van 9.30 – 10.45

Woensdag van 9.00 -10.15

Op dit moment zijn alle groepen vol.

 

Loes Hebing-Visseren                                             

Dorpsstraat 165

3284 AE Zuid Beijerland

tel. 06 53686165

e-mail: loeshebing@hotmail.com

IBAN: NL28TRIO0390101621