Inschrijven

Gelijk rust, stroming, golfslag en schuim eigenschappen van water zijn, zijn bewustzijn, vreugde en alledaagsheid aspecten van het ware zelf.

 

De volgende serie bestaat uit 14 lessen van 3 mei t/m 31 juli 2019 . Daarna is het zomervakantie.

De lessen zijn op de volgende dagen en tijden: 

Woensdag om 19 uur en 20.30 uur

 

Gedurende deze periode is Loes afwezig. De lessen worden gegeven door Bertine Vermeer.  Kosten zijn €100,- voor een 10-lessenkaart. als je meer dan 10 lessen volgt, betaal je die apart. Volg je minder lessen, worden die in mindering gebracht op de volgende serie lessen die weer in september beginnen.

Om je op te geven kun je een email sturen onder vermelding van je naam en je voorkeur voor dag en tijd. Als je wilt ervaren of yoga iets voor je is, kun je een proefles volgen. Deze les is altijd gratis.

Op 29 juni is er weer een yogadag op Tiengemeten. De dag zal bestaan uit een stiltewandeling, yogalessen door Bertine en Loes, lunch en een afsluitende activiteit.  De precieze details volgen nog maar misschien kun je deze datum vast noteren in je agenda. De kosten zullen €55,- bedragen, dit is inclusief lunch, koffie, thee en de overtocht met de pont.  Iedereen is welkom, dus neem gerust iemand mee.

De yogaruimte ligt achterin de tuin. Je loopt via de zijkant langs het huis het trapje af en langs de vijver naar het tuinhuis. Daar ga je naar binnen. In het tuinhuis is een kapstok en een chemisch toilet voor hoge nood. Hang je jas op, trek je schoenen uit en betreed vervolgens het yogazaaltje.

Als je met de auto komt, kun je parkeren naast de trap naar het winkelcentrum of in  één van de parkeervakken. Niet aan de Dorpsstraat voor ons rijtje huizen alsjeblieft; daar is weinig plek en de buren vinden dat niet leuk!

Ik heet jullie graag van harte welkom; Namasté

Loes Hebing-Visseren

Dorpsstraat 165

3284 AE Zuid Beijerland

tel. 06 53686165

e-mail: loes@yogalou.nl of loeshebing@hotmail.com

IBAN: NL28TRIO0390101621

KvK nummer: 66734266

BTW nummer NL136062659B01